Wie is Renée

 

Na het volgen van de hogere beroepsopleiding maatschappelijk werk heb ik ruim 12 jaar gewerkt in de sociaal pedagogische hulpverlening.

In 1997 heb ik de overstap gemaakt naar de wereld van de uitvaart.

Ik heb een opleiding gevolgd bij de Stichting Vakopleiding Uitvaartverzorging (STIVU) en ben uitvaartverzorgster geweest bij twee uitvaartondernemers in de regio.

 

Ik heb gekozen om als zelfstandig uitvaartbegeleidster verder te gaan omdat mijn hart méér ligt bij de inhoudelijke invulling van een afscheidsdienst en de daarbij horende contacten met nabestaanden.

Het raakt me dat mensen mij deelgenoot maken in een van de meest kwetsbare momenten in hun leven. Het geeft mij de kans om er samen een mooi afscheid van te maken. Ik koester dit vertrouwen en sta voor persoonlijke aandacht, rust, warmte en betrokkenheid.

 

Samen met u wil ik de herinneringen van uw dierbare vastleggen in een mooie en persoonlijke afscheidsdienst waarin de overledene, met zijn of haar karakter en eigenschappen, tot zijn recht komt en voor iedereen herkenbaar is.

 

Een persoonlijke afscheidsdienst verbindt mensen en geeft troost.

Daarnaast is op een goede manier afscheid nemen van invloed op de rouwverwerking. Het kan u helpen om het verdriet een plaats te geven in uw verdere leven.

Verdriet is als een vingerafdruk:

voor iedereen herkenbaar

en toch zijn geen

twee vingerafdrukken gelijk.

 

Manu Keirse

 

Uitvaartbegeleiding      Renée Gransier 

©Copyright 2022 Uitvaartbegeleiding Renée Gransier

webdesign Studio W2